Logo Voss
Home   |   Over ons   |   Nieuwsbrief   |   Contact
Kom naar de winkel en laat u verrassen:  Hoofdstraat 228 • Santpoort-noord • T 023 537 87 64
Assortiment

Onze merken

Kitchen AidSolisJuraNespressoWMF

Ontvang onze nieuwsbrief

Espressomachines

Zou u thuis ook willen genieten van die heerlijke cappuccino die u op vakantie drinkt? U vindt het gewoon in de omgeving van Haarlem! Het kan met de volautomatische espressomachines van o.a. Jura en WMF. Mocht u liever de voorkeur geven aan het zelf malen en prepareren van uw espresso, of kiezen voor het gemak van een Nespresso capsule, ook dan bent u bij ons aan het goede adres. 

Omdat wij officiële dealer zijn van Jura vindt u bij ons altijd de allernieuwste machines. De A7 in het wit en Z6 in mat zwart zijn de nieuwste koffiemachines en uiteraard bij ons verkrijgbaar. De Z6 is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot de "Beste Volautomaat" door de Consumentenbond.


Naast onze collectie espressomachines vindt u bij ons de benodigde onderhoudsmiddelen voor uw machine maar ook een uitgebreid assortiment koffiebonen. Op de kilopakken geldt altijd 7 pakken halen, 6 betalen.

Voor informatie kunt u ons altijd bellen: 023 - 5378764.

Een impressie van ons assortiment, kom naar de winkel voor de hele collectie:

Koffiebonen
7 pakken halen = 6 pakken betalen
Nespresso
Logo
Jura A7
Logo
Jura S8
Logo
JURA
Logo
 

Alle merken

AlessiArzbergAuerhahnBamixBKBlomusBodumBorettiBrabantiaCuisiproDe Witte LietaerDemeyereEliasGlobalGreenpanJoseph JosephJuraKeltumKempen & BegeerKitchen AidLampe BergerLe CreusetMagimixMr & Mrs FragranceNespressoPatissePeugeotPip studioRobbe & BerkingSolisStaubValiraVilleroy & BochWeberWedgwoodWMFWusthofZakZwieselZwilling

Al deze merken vindt u bij Voss Koken in Santpoort-Noord, in de directe omgeving van Haarlem.

Sitemap  |  Copyright © Voss 2013  |  Login